Goud

In ieder huis schuilt een goudmijntje

Pawnking gaat voor goud. Figuurlijk, maar ook letterlijk. Want ook met goud en zilver kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld sieraden of andere objecten. Een makkelijke manier om snel geld te verdienen.

U krijgt een eerlijke prijs voor uw waardevolle voorwerpen. Bij onze inkoopbalie wordt uw privacy gewaarborgd en meten we direct het gehalte en de kwaliteit van het goud of zilver. Hoe hoger het gehalte en de kwaliteit, hoe hoger het bedrag dat u direct contant mee naar huis kunt nemen.

Pawnking hanteert verschillende beoordelingen voor sieraden en sloopgoud. Wel geldt voor beiden dat u in ruil direct contact geld krijgt. Oude gouden voorwerpen van 14 karaats, 18 karaats of hoger kopen we altijd in.


Hoe taxeert Pawnking de waarde van uw goud?

We gebruiken een vloeistoftest om de waarde van uw goud te taxeren. Dit doen we waar u bij staat.  We controleren of er een Nederlands keurmerk aanwezig is, maar dit is niet van essentieel belang.  Ook zonder een dergelijk keurmerk kunnen we met 100 procent zekerheid het gehalte bepalen.  Zo krijgt u altijd de hoogste prijs voor uw goud.

Blijkt het 14 karaats goud te zijn of hoger dan wordt het goud op een geijkte weegschaal gewogen en krijgt u direct een bod van ons. Wij werken met de actuele sloopgoudprijzen die elke minuut weer veranderen. Daardoor kunnen wij u helaas niet al van te voren een indicatie geven maar wel direct na het testen.

Wijst de test uit dat uw goud 14 karaats of hoger is?  Dan gebruiken we een geijkte weegschaal om het gewicht te bepalen. Vervolgens doen we direct een bod.