PC reparatie

Heeft uw computer problemen?

Start de laptop niet meer op of is hij ontzettend traag? Krijgt u een foutmelding of heeft u virussen op uw PC? Geen nood, Pawnking biedt deskundig advies op het gebied van soft -en hardwarematige problemen.

Geen enkel probleem is te groot, zodra u er niet uit komt zijn wij er om het zo snel mogelijk weer in orde te maken. Pawnking is een startende onderneming en hanteert scherpe prijzen vergeleken met de huidige marktprijzen.

Klanttevredenheid en kwaliteit gaan hand in hand met service en garantie.

Vindt u service ook zo belangrijk?

Pawnking bewijst zich door de goede service die verleend wordt. Onze jarenlange computerervaring stelt ons in staat om support te bieden voor verschillende computer systemen. Pawnking computer service houdt in dat u verzekerd bent van de beste advies en de juiste prijs / kwaliteit verhouding.

Wanneer wij een computer in reparatie nemen gaan we hier uiterst zorgvuldig mee om. Daarnaast hoeft u nooit te betalen voor niet geleverde diensten. Duidelijke communicatie is dus ten alle tijden zeer belangrijk. Door onze transparante organisatie zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk misverstanden ontstaan!

Met welke besturingssysteem werkt u?

Wij bieden support voor computers en laptops met Windows, macOS Linux, besturingssystemen. Verder helpen wij u graag met alle computer problemen in de omgeving van Helmond. Hierbij kunt u denken aan Windows installaties, data back-up, virussen en spyware verwijderen, data recovery en netwerk configuraties.

Maar ook voor persoonlijke advies en vragen over outlook of synchronisatie staat Pawnking voor u klaar op alle dagen van de week van ‘s ochtends tot ‘s avonds!